Hopp til hovedinnholdet

Jeg er misfornøyd med karakteren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg føler læreren min favorittiserer og er hyggelig med meg men vil ikke at jeg skal bli bedre eller ikke liker meg så godt... vi hadde presentasjon i norsk og hun ga alle jentene gode karakterer 5 og 6 men når jeg gjør det så er jeg helt lik dem, denne ukå hadde jeg presentasjon om et tema en annen hadde før meg som nesten var helt like men jeg hadde mer virkemidler osv og hun hadde ingenting, og vi skulle ha det med, og hun fikk 5+ mens jeg fikk 4. det synes jeg er kjempe urettferdig, fordi hun sier absolutt ingenting om hva jeg kan gjøre bedre og jeg synes det er kjempe frustrerende og dette er det siste året mitt og jeg grein mye. Hva kan jeg gjør? Jeg vil ikke ha henne som min lærer, hun har vært lærer i totalt 2 år hun er for streng. Jeg presenterer fir vennene mine og mamma og de kan det selv de er folk som får 5-6 av henne og de sier jeg hadde en bra presentasjon også ender jeg opp med 4. det er IKKE rettferdig

SVAR

Besvart 25.11.2020 10:46:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik klager du på karakteren

Misfornøyd med en karakter? Husk at du kan klage på både standpunktkarakterer og eksamenskarakterer. Hvilke frister gjelder og hvordan skal du gå fram?

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
account_circle