Hopp til hovedinnholdet

Jentelag og guttelag i kroppsøving

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13 år og går i 8 klasse. I gym timen jeg hadde idag var det sånn at min gymlærer sa at vi skulle ha kanonball guttene mot jentene. Og da så ble det sånn at guttene dro til sin side og jentene dro til dems. Så sa læreren at vi skulle få ekstra assistent fordi vi var JENTER! Dette syntes jeg var dårlig gjort og guttene hadde ingen lærere i laget dems men vi hadde 3 lærere som var med oss! Det er flere jenter enn gutter i trinnet uansett så jeg syntes det er veldig trist å gjøre dette og det medfører til diskriminering. Alle jentene sa det var Ok. Men jeg stå opp for megselv

SVAR

Besvart 26.11.2020 13:54:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er diskriminering?

Diskriminering kan forklares med at noen behandles forskjellig på en usaklig måte. Dette kan skyldes manglende kunnskap, og ikke et ønske om å behandle folk forskjellig.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle