Hopp til hovedinnholdet

Bestevennen min sier han vil ta selvmord

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Bestevennen min sier han vil ta selvmord. Han har ikke trivdes godt på skolen og nå plager mye han hjemme. Jeg er bekymret og vet ikke hva jeg skal si!

SVAR

Besvart 29.11.2020 14:44:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan hjelpe en som deler noe vondt på nett

Det kan være vanskelig å vite hva man kan gjøre hvis man ser poster om for eksempel selvskading eller selvmordsplaner på sosiale medier. Her er noen tips til hva du kan gjøre hvis du ser noe sånt.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hva kan du gjøre hvis vennen din har selvmordstanker?

Det kan være skremmende å oppleve at noen har tanker om at de ikke orker å leve mer. Når en venn har det vanskelig, er du og det du gjør viktig. Det er mye du kan gjøre og det viktigste er å gjøre NOE. Hva ville du ha gjort? Les også tips her om hva du kan gjøre hvis vennen har det vanskelig

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle