Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli eiendomsmegler?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går i 10ende nå og folk begynner å tenke på videregående. Jeg har hatt lyst til å bli servitør hele livet, men også flytte til USA. Ikke en veldig bra match.. og nå begyner jeg å bli usikker på yrket jeg har lyst på. Jeg har begynt å tenke på mange andre, men eiendomsmegler synes jeg hørtest interessant ut så jeg og moren min leste litt kjapt om det. Jeg fant ut at man måtte gå på høyskole, men først vgs i 3 år. Og man måtte ha generell studiekompetanse. Og det sto man fikk det i studiespesialisering, musikk dans og drama osv. Og jeg har egentlig alltid sagt at jeg ikke skal ha studiespesialisering. Så sa jeg til moren min at jeg kunne jo ta musikk, dans og drama siden det er noe jeg interreser meg i også. men da sa hun at da havner jeg ganske langt ned på lista når jeg skal søke på høyskole. Fodi de vil jo ha de som har jobbet med eks. studiespesialisering osv. før de andre. Fordi drama har jo ikke så mye med eiendomsmegler å gjøre. Spm mitt er da, er dette sant?

SVAR

Besvart 07.10.2014 11:17:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik skaffer du læreplass

Går du et yrkesfaglig utdanningsprogram? Skal du snart ut i læretid, men er litt usikker på hva det egentlig innebærer? For å kapre læreplass i drømmebedriften, er det lurt å starte jakten tidlig!

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
account_circle