Hopp til hovedinnholdet

Føler skolen tar over hele livet mitt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går på idrettslinje i Akershus og jeg har problemer med matte. Jeg valgte T Matte først, så P (usikker) og så tilbake til T igjen. De første ukene var jo ganske greit, men nå har det gått skikkelig ille! I et kapittel har vi nå ting som bygger på hverandre og det er for mye informasjon! Jeg spurte læreren min om hjelp, men hun kan ikke sinke resten av klassen mer nå.. Jeg spurte om å bytte, men de får ikke svar før jul, i tillegg at de tviler på det. Dette skjedde akkurat med søsteren min, men hun fikk byttet. Om jeg skal få gode karakterer i matte må jeg kaste bort hele sosiallivet mitt. Jeg må sannsynlig stoppe å henge med venner. Stoppe all treningen og slutte å spille gitar om jeg skal overleve i det vestige samfunnet som dreper ungdommer som meg. Jeg vet jeg kan gå som privatist, men det vil jo bare ta ekstremt lengere tid. Alle valgene mine har konsekvenser uansett hva jeg gjør. Dt er rett og slett over for min ungdomstid og begynne å jobbe resten av livet uten noe morsomt.

SVAR

Besvart 01.12.2014 21:35:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle