Hopp til hovedinnholdet

Trenger hjelp til å greie å få gode nok karakterer 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er skikkelig forvirret. Nå har et nytt semester startet og jeg vil gi alt jeg har fordi til neste skoleår skal jeg søke medisin. Problemet er at jeg må ha 6-ere i alle fagene jeg har+ eksamen for å komme inn. Dette er umulig! Jeg studerer, forbereder meg til timene, er aktiv, gjør lekser, spør, er engasjert, men jeg klarer ikke å vise kunnskapen jeg har på prøvene (og jeg har sikkert ikke nok kunnskap til å få 6 heller). Jeg føler at (spesielt i realfagene) vi får mange spm., og også spm. om ting jeg ikke har lært om; jeg har dårlig tid, klarer ikke å uttrykke meg på en presis nok måte osv. Hva skal jeg gjøre? Det er litt kort tid igjen, men kanskje jeg klarer det. Jeg er motivert, og vil det så gjerne, men jeg føler at alt jobber mot meg. Vær så snill, hjelp meg til å finne ut hvordan jeg forbedrer karakterene mine i løpet av 3-4 måneder (litt håpløst, men...) (Skolen jeg går på har høye krav og ALLE (de fleste) er utrolig flinke, så kanskje derfor prøvene er så vanskelige).

SVAR

Besvart 12.01.2015 21:00:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få tid til alt i hverdagen

Skole og deltidsjobb, trening og fritidsaktiviteter. Mye å gjøre? Her får du tips til hvordan prioritere skolearbeid, når timeplanen er full fra morgen til kveld.

 

Les mer
account_circle