Hopp til hovedinnholdet

 forskjellen på ambulansefag vg2, og prehopitalt arbeid - paramedic bachelor?.

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei. Hva vil være forskjellen på ambulansefag vg2, og prehopitalt arbeid - paramedic bachelor?. Har hørt at utdanning fører for øyeblikket til ambulansearbeider og ikke paramedic, jeg går for øyeblikket på ambulansefag vg2 hva vil jeg få ut av denne utdanningen i forskjell til nåværende utdanning jeg tar? Har den nivå på videreutdanning av ambulansearbeider? Hva vil jeg tjene på å ta denne utdanning utenom bachelorgrad?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Vi har ikke oversikt over sammenheng mellom utdanningstilbud i Norge og sammenligning med noen retninger i andre land. Jeg anbefaler deg å sjekke innhold på ambulansefag først, og så søke opp paramedic bachelor og innholdet i det studiet. Bachelor er generelt en høyskoleutdanning, mens videregående er jo nettopp videregående.

Lykke til.

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Godkjenning av utenlandsk utdanning i Norge

Kan du bruke utdanninga du tek i utlandet, her heime? NOKUT og ANSA kan gi deg svar på godkjenning av utdanning tatt utanfor Noreg.

Les mer

Yrkesfaglig eller studieforberedende på videregående?

Yrkesfag eller studieforberedende? (colourbox.com)

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående? Her er informasjonen som kan hjelpe deg til å ta et valg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Utdanning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om utdanning