Hopp til hovedinnholdet

Lyst til å starte i militæret, men strever med å omgås gutter. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg er ei jente på 16, snart 17 og ønsker å komme inn i militæret. Jeg jar litt problemer å være sammen med masse gutter, bevege meg rundt de og snakke med folk. Gjør det da sånn at dette er umulig for meg? Dette er noe jeg virkelig har lyst til. Jeg vet ikke hva jeg skal bli enda, men kan jeg utdanne meg til frisør også gå i militæret å heller bli noe der? er det mulig?

SVAR

Besvart 23.02.2015 18:01:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanning i Forsvaret

Vil du få lønn mens du studerer, og ta en utdanning du ikke kan få mange andre steder? Da kan Forsvaret være en mulighet for deg.

 

Les mer
attach_file

Sesjon - ditt første fysiske møte med Forsvaret

Sesjonen er ditt første fysiske møte med Forsvaret. Alle gutter og jenter med norsk statsborgerskap og bostedsadresse i Norge må fylle ut en egenerklæring først så Forsvaret kan plukke ut hvem som skal på sesjon.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle