Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å få fagbrev innen elektro?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en 18år gutt (er jeg blitt mann?) som går vg2 sudiespesialisering med realfag. Kjenner at alt dette blir veldig tørt, og kjedelig. Planen nå er å fullføre vg3 for å få denne studiekompetansen, for også gå over på noe helt annet. Har lyst til å bli eletriker eller noe lignende, men i og med at jeg ikke har gått elektro, så sliter jeg litt.. Hva kan jeg gjøre for å få fagbrev innen elektro? Hva kan jeg så gjøre med den evt. utdanninga videre? Og hvor lang tid tar det å få dette fagbrevet? For å ha nevnt det, har jeg kommet inn i militæret på sesjon del2 og er keen på en utdanning i forsvaret.

SVAR

Besvart 28.04.2015 09:56:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanning i Forsvaret

Vil du få lønn mens du studerer, og ta en utdanning du ikke kan få mange andre steder? Da kan Forsvaret være en mulighet for deg.

 

Les mer
attach_file

Sesjon - ditt første fysiske møte med Forsvaret

Sesjonen er ditt første fysiske møte med Forsvaret. Alle gutter og jenter med norsk statsborgerskap og bostedsadresse i Norge må fylle ut en egenerklæring først så Forsvaret kan plukke ut hvem som skal på sesjon.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Slik skaffer du læreplass

Går du et yrkesfaglig utdanningsprogram? Skal du snart ut i læretid, men er litt usikker på hva det egentlig innebærer? For å kapre læreplass i drømmebedriften, er det lurt å starte jakten tidlig!

 

Les mer
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle