Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ta fagbrev etter vgs?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt på 20 år. Jeg har gått på studiespesialisering men mangler kun norsk for å ha studiekompetanse. Jeg ha angret på hvorfor jeg ikke tok bygg og anlegg og ble tømrer eller snekker. hva kan jeg gjøre for bli det? jeg holder på med norsk nå som privatist. Fyller 21 i år bare for å nevne.

SVAR

Besvart 07.05.2015 09:12:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Slik skaffer du læreplass

Går du et yrkesfaglig utdanningsprogram? Skal du snart ut i læretid, men er litt usikker på hva det egentlig innebærer? For å kapre læreplass i drømmebedriften, er det lurt å starte jakten tidlig!

 

Les mer
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Fagskole – noe for deg?

Fagskoler er korte, yrkesrettede utdanninger og er et alternativ til universiteter og høyskoler. Om du vil fort i jobb, eller du ikke har studiekompetanse og ikke ønsker å ta påbygg, kan fagskoler være et godt valg for deg.

 

Les mer
account_circle