Hopp til hovedinnholdet

Hvor høyt må jeg hoppe

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg aner ikke hva jeg skal ta til emne, så jeg skal bare ta et... Jeg har et litt rart spørsmål å stille dere. Vær så snill å ikke finn meg feil nå men; hvor høyt må man hoppe fra et tak elns for å dø? Dette er BARE et skoleprosjekt som er til fredag neste uke, også trenger jeg kun svar på ETT spørsmål som er dette, så vær så snill å ikke tenk feil om meg. Mvh jente som må finne på en artikkel til skoleprosjekt.

SVAR

Besvart 22.05.2015 09:27:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle