Hopp til hovedinnholdet

Hvor høyt må jeg hoppe

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg aner ikke hva jeg skal ta til emne, så jeg skal bare ta et... Jeg har et litt rart spørsmål å stille dere. Vær så snill å ikke finn meg feil nå men; hvor høyt må man hoppe fra et tak elns for å dø? Dette er BARE et skoleprosjekt som er til fredag neste uke, også trenger jeg kun svar på ETT spørsmål som er dette, så vær så snill å ikke tenk feil om meg. Mvh jente som må finne på en artikkel til skoleprosjekt.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei
Takk for at du skriver til ung.no
Du forteller om et skoleprosjekt som omhandler det å hoppe så høyt at man kan dø. Jeg lurer på hva slags prosjekt dette er, og om du egentlig spør fordi du ikke har det bra.
Er det sånn at du har det svært vanskelig så synes jeg du skal snakke med noen om det.
Viss du ikke føler at du kan si noe til foreldrene dine, så vil jeg anbefale deg å snakke med skolehelsetjenesten, rådgiver på skolen eller en lærer. Det viktigste er at du snakker med noen som du stoler på og som kan sørge for at du får hjelp viss du trenger det.
Lykke til videre.

Familieterapeut

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen. Varer det, er det lurt å prate med noen.

Les mer

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å ha det vondt. Selv om alt føles svart finnes det løsninger på mer enn du tror. Har du ingen å prate med, må du ikke være redd for å oppsøke profesjonell hjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Utdanning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om utdanning