Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg forbedre karakteren?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er nå akkurat ferdig med 10. Trinn. I år tok jeg matematikk 1T i tillegg til fagene på ungdomsskolen gjennom DVM. Jeg fikk karakteren 5 i standpunkt. Dette var noe jeg egentlig bare gjorde for å få utfordringer i matten siden jeg ikke fikk dette på ungdomsskolen. Jeg trodde egentlig at denne standpunktkarakteren ikke kom på vitnemålet, men jeg har forstått det slik at det gjør den. Jeg har en drøm om å bli lege og derfor hadde det vært fint med en 6'er. Jeg vet jeg fint hadde klart å fått en sekser hadde jeg bare jobbet litt med stoffet. Dette gjorde jeg ikke da det bare var ment som en utfordring og jeg hadde mye håndball i tillegg. Jeg tror ikke jeg har lyst til å ta faget på nytt igjen på videregående. Derfor har jeg noen spørsmål: 1. Kommer 1T karakteren på vitnemålet? 2. Kan jeg forbedre karakteren som privatist? 3. Hvordan gjør jeg dette og hvordan vil det foregå? 4. Hva koster privatisteksamen?

SVAR

Besvart 15.06.2015 12:23:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Førstegangsvitnemål og ordinær kvote - for opptak på videre studier

Skal du snart søke høgskoler eller universitet? Er du usikker på hvordan du ligger an og hvilken kvote du vurderes i når du søker?

 

Les mer
account_circle