Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ta opp fag i Forsvaret?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har spørsmål ang. utdanning. Jeg har tatt studiespesialiserende med realfag. Har tatt R1+R2, kjemi1 og 2, fysikk1 og internasjonal engelsk(med samfunnsfaglig). Strøk i R2 og kjemi 2 (sistenevnte både i stp og eksamen) Jeg har bestemt meg for å ta opp R2, og fysikk2. Fysikk2 bytter jeg ut med kjemi2, derfor lurer jeg på hva som skjer med eksamenskarakteren min i kjemi2? Jeg skal i forsvaret i januar, er det mulig for meg å ta opp fag der? Har hørt at det går, men lurer på om de tilbyr kurs i noen av fagene, feks fysikk2. Har søkt litt rundt men sliter med å få konkrete svar på det jeg lurer på. Og kan man ta opp alle slags fag fra vgs der? Mvh. forvirra student!

SVAR

Besvart 22.10.2015 11:12:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanning i Forsvaret

Vil du få lønn mens du studerer, og ta en utdanning du ikke kan få mange andre steder? Da kan Forsvaret være en mulighet for deg.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Førstegangsvitnemål og ordinær kvote - for opptak på videre studier

Skal du snart søke høgskoler eller universitet? Er du usikker på hvordan du ligger an og hvilken kvote du vurderes i når du søker?

 

Les mer
account_circle