Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer om jeg ikke møter opp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg ble strøk på matteeksamen våren vg3, og meldte meg opp til å ta den opp igjen gratis gjennom skolen (ikke privatist). Men nå har jeg fått meg jobb og funnet ut at jeg ikke har mulighet til å møte opp til eksamen fredag 27.11.15. Det jeg lurer på da er følgende: 1. Hva bør jeg gjøre når jeg ikke har tenkt å ta eksamenen? 2. Hva skjer hvis jeg ikke møter opp? 3.Blir jeg nødt til å betale de 2000 kronene som det koster å ta eksamen? 4. Hvis det ikke koster noe for meg å ikke møte opp nå blir jeg nødt til å betale for å ta den opp igjen våren 2016? 5. Får jeg ta den opp igjen gratis hvis jeg bare møter opp og leverer blankt/stryker? Setter veldig stor pris på svar ettersom jeg ikke finner noen informasjon om dette noen steder!

SVAR

Besvart 23.11.2015 14:23:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Stryk på eksamen - hva kan du gjøre?

Fikk sommerferien en dårlig start da du så karakteren fra eksamen? Klaget du på karakteren uten å få medhold? Dette er dine rettigheter og muligheter.

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv. Her får du tipsene.

 

Les mer
account_circle