Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bytte til medier og kommunikasjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går 2-året VGS, SSP, og har nå blitt veldig interessert i media og kommunikasjon, da jeg har startet opp en Youtubekanal, som går strålende, og ønsker med det å fokusere litt mer på dette. Finnes det noen mulighet å ta 3-året med Media&Kommunikasjon, eventuellt hoppe over på den linjen? Jeg vet at fra og med høsten 2016 blir Media&Kommunikasjon et program som du får generell studiekompetanse ved. Finnes det da noen mulighet for meg å hoppe på der, og da ta alle 3 årene i 1- 2 år, ettersom jeg har tatt alle fagene på SSP frem til VG2?

SVAR

Besvart 25.01.2016 13:44:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Førstegangsvitnemål og ordinær kvote - for opptak på videre studier

Skal du snart søke høgskoler eller universitet? Er du usikker på hvordan du ligger an og hvilken kvote du vurderes i når du søker?

 

Les mer
attach_file

Fagskole – noe for deg?

Fagskoler er korte, yrkesrettede utdanninger og er et alternativ til universiteter og høyskoler. Om du vil fort i jobb, eller du ikke har studiekompetanse og ikke ønsker å ta påbygg, kan fagskoler være et godt valg for deg.

 

Les mer
account_circle