Hopp til hovedinnholdet

Hvilken videregående skal jeg velge?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skal snart søke på videregående. Jeg vet ikke hva jeg skal velge? Vurderer mellom studiespesialisering og idrettsfag. Jeg har lyst å være pilot mest, og utdannet seg hos Forsvaret men er redd at jeg klarer ikke det. Har lyst å være også politi eller noe som man tjener godt på. Men de to er mine hovedønsker. Jeg vet ikke hva jeg skal velge som på videregående? Jeg lurer på sikkelig hva jeg burde ta? Hva skal jeg ta? Burde jeg ta realfag eller ikke? Trenger jeg det? Krever de studiene det? Er det vanskelig å komme seg inn i Forsvaret? Også siste spm: er det vanskelig og dårlig betalt jobb som pilot ? Blir det bedre å flytte til USA f.eks.? Hjelp!

SVAR

Besvart 08.02.2016 14:36:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Utdanning i Forsvaret

Vil du få lønn mens du studerer, og ta en utdanning du ikke kan få mange andre steder? Da kan Forsvaret være en mulighet for deg.

 

Les mer
account_circle