Hopp til hovedinnholdet

Hvilken vidergående skole jeg burde gå på for å bli godt forbredt til forsvaret

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 14 år og bor i salhus i Bergen. Jeg har alltid hatt en stor interesse for militeret, viljestyrken min er større enn før, og jeg har virkelig fått vilje til å trene for å bli god. Jeg har alltid hatt lyst til å bli marinejeger i forsvarets spesialkommando. Dette på grunn av vilje og at jeg ikke er så god i matte. Jeg vet at man må kunne virkelig stå på og være god fysisk og at den mentale viljen man har er det viktigste, og at man ikke teenger å være god i norsk, matte osv.. Men jeg lurer på om det er en vidergående skole jeg burde gå på for å bli godt forbredt til å ta linjer i forsvaret? Helst en skole som ikke ligger så veeldig langt vekke. Men for all del! Hvis det er noen spesielle skoler jeg må ha for å begynne der, så plis si! Jeg kommer til å kjøpe motorsykkel til jeg skal begynne på vidergående, så jeg kan virkelig kjøre litt ekstra for å komme fram!! Jeg liker ikke matte eller egentlig noen fag utenom å trene. Ikke fotball og sånt:) men trene muskler!:)

SVAR

Besvart 07.04.2016 14:49:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette krever Forsvaret av deg

Hva kreves for å komme inn i Forsvaret? Les om de medisinske, fysiske og formelle kravene som må innfris for å tjenestengjøre.

 

Les mer
attach_file

Verneplikt

Hvert år har Forsvaret mange vernepliktige inne til førstegangstjeneste. Her kan du lese om veien fra innkalling i posten til tjeneste.

 

Les mer
attach_file

Sesjon - ditt første fysiske møte med Forsvaret

Sesjonen er ditt første fysiske møte med Forsvaret. Alle gutter og jenter med norsk statsborgerskap og bostedsadresse i Norge må fylle ut en egenerklæring først så Forsvaret kan plukke ut hvem som skal på sesjon.

 

Les mer
account_circle