Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg ta påbygging gratis etter fagbrev?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Skal ta fagbrev om et år. Jeg har lyst til å studere noe nytt etter det. Tenker på å ta påbygg etter fagbrev. Så da lurer jeg på hvordan jeg skal få det til. Jeg har gått 3 måneder studie, droppet ut. Og 2 år påyrkesfag, for å bli kokk. Jeg er snart ferdig med læretiden. Har jeg brukt opp min rett på gratis skole? Hvor kan jeg gå på skole (Hordaland) ? Hvilken fag må jeg ha? Hvor mangen timer blir det? Kan jeg få stipend? Kan jeg jobbe i tillegg? Klar for noe nytt!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer