Hopp til hovedinnholdet

Finnes det yrker innen sunn mat, velvære, mote e.l.?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har akkurat begynt å studere barnevern. Valget om å studere barnevern tok jeg i fjor, det var ingen lang vurdering, jeg bare valgte et fag jeg visste jeg kom inn på. Jeg har 4 i snitt fra videregående så er ikke alt jeg kan studere heller med mindre jeg velger å ta opp fag. Jeg har nå gått tre dager på barnevern og jeg har begynt å tvile veldig, jeg tror ikke jeg er tøff nok, og jeg tror ikke dette er noe for meg.. Det er ingenting jeg virkelig brenner for og og det syns jeg er så trist, alle som går samme studiet brenner for å hjelpe barn. Klart jeg er glad i barn og det virker som et givende yrke, men jeg har en dårlig magefølelse. Den eneste hobbyen jeg har er å trene, spise sunn mat, velvære, kjempe interessert i mote (men kan ikke strikke, sy, tegne..) interiør, osv.. Jeg elsker å tenne lys og ligge å lese magasiner og klippe ut det som interesserer meg! Men det finnes ikke noe yrke innen dette? Jeg høres sikkert helt tåplig ut, men jeg trenger råd og hjelp!

SVAR

Besvart 25.08.2016 11:45:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle