Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg velge Biologi 2 eller Entreprenørskap 1

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg strøk dessverre i biologi 2 eksamen (skriftlig), og må derfor ta opp eksamen som privatist for å få et vitnemål. Jeg er veldig redd for å stryke biologi igjen, og tenker derfor å bytte ut bio2 eksamen med entreprenørskap 1 (muntlig), siden jeg har blitt fortalt at det er enklere å bestå. Alt jeg bryr meg om akkurat nå er å få et vitnemål, jeg trenger verken biologi eller entreprenørskap videre i livet. Jeg har aldri hatt entreprenørskap på vgs, og er veldig skeptisk siden jeg tar opp eksamen og leser alt på egenhånd. Er det noe jeg bør være forberedt på? Er det lurt å velge entrep1 istedenfor biologi 2? Hva handler faget om, og er det vanskelig å lese på egenhånd? Jeg kjenner andre som hadde entreprenørskap, og dem sier at det handler for det meste om hvordan man skal starte et firma, stemmer det? Min fagliste: VG2: - Matte R1 - Kjemi 1 - Biologi 1 - Fysikk 1 VG3: - Matte R2 - Kjemi 2 - Biologi 2 Setter pris på svar. Tusen takk på forhånd!

SVAR

Besvart 24.01.2017 19:05:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole? Vil du forbedre karakterene dine? Da kan du ta eksamen i fagene som privatist.

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv.

 

Les mer
attach_file

Er karakterene mine gode nok til å komme inn på vgs?

Hvor gode karakterer du må ha for å komme inn på førsteønsket ditt varierer fra år til år, og fra skole til skole. Fjorårets poenggrense kan gi en pekepinn på om du kommer inn.

 

Les mer
account_circle