Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg studere sykepleier på nett?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er kun 19 år gammel, og er nå blitt gravid. Jeg har en kjæreste som jeg har vært sammen med i 2 år, og som snart er utdannet mekaniker. Graviditeten var ikke planlagt, men vi vil beholde barnet. Problemet mitt nå er hvordan jeg skal få utdannet meg. Jeg ser at det vil bli vanskelig å dra til byen for å studere nå, da jeg bor nesten 3 timer unna nærmeste by. Kjæresten min har jobb han trives i her, og jeg vil ikke flytte fra han nå for å studere nå som vi også venter barn. Drømmen min er å bli sykepleier, og jeg ser på nettstudier som noe som kunne passet meg i forhold til kjæresten og barnet jeg venter. Jeg har søkt og søkt over alt, men jeg finner ingen sider der jeg kan melde meg opp til nettbasert sykepleierutdanning der jeg får bachelor. Hadde blitt så glad om jeg kunne fått hjelp til dette. Jeg lurer på hvor i Norge det finnes nettbasert sykepleieutdanning og hvor jeg kan melde meg opp til dette. Her jeg bor er det stor mulighet for at den utdannelsen vil sikre meg jobb.

SVAR

Besvart 24.01.2017 03:59:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om graviditeten

Graviditeten endrer seg for hver av de 40 ukene den kan vare. Her kan du blant annet lese om når man kan bli gravid, om hvordan det er å være gravid, om utviklingen uke for uke, om svangerskapsomsorgen og om fødselen.

 

Les mer
attach_file

Svangerskapskontroll for deg som er gravid

Hvis du er gravid, har du rett til gratis svangerskapskontroll hos lege og jordmor. Du kan ta kontakt med fastlege eller jordmor på helsestasjonen når som helst i svangerskapet, men det vanlige er å ha første time en gang mellom 8. og 12. svangerskapsuke.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
account_circle