Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva skjer med stipendet mitt hvis jeg stryker?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et spørsmål. Jeg studerer på Høgskolen på Sunnmøre (Møre og Romsdal fylke), jeg er fra Østlandet (Akershus fylke) så derfor får jeg borteboerstipend for husleie og mat. Jeg strøk på eksamen som var før jul, (2016). Jeg må derfor ta eksamenen opp igjen nå i Mars (2. forsøk) på Høgskolen er det 3 forsøk på å prøve å få bestått jeg studerer 1. året og har bodd på sunnmøre siden Januar 2015. Det jeg lurer på er. Hvis jeg stryker på alle 3 forsøk, blir da stipendet mitt gjort om til lån? må jeg da betale tilbake stipendet/studielånet hvis jeg stryker på alle 3 forsøl på å få bestått eksamen? Hilsen stresset jente 19 år.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer