Hopp til hovedinnholdet

Hvordan lære pensum uten undervisning? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har fullført Vg1, Vg2 og termin 1 fra Vg3. Jeg droppet ut på Termin 2 i siste året mitt i VGS, på grunn av at jeg synes jeg gjorde det dårlig på skolen, at jeg mistet motivasjonen min. Jeg har brukt skoleretten min, og kan derfor ikke fullføre vgs. Jeg må ta fagene som jeg mangler i vg3 som privatist og snakke med den gamle skolen min for å få vitnemålet. Jeg kunne ikke ta eksamen pga. jeg hadde ikke råd, og vil prøve det på nytt nå i høsten. Jeg har så lyst å fullføre vgs og få vitnemål, men jeg har ikke skolerett og jeg synes det er veldig dumt av staten at jeg ikke får en sjanse. Jeg synes å ta eksamen uten undervisninger fra skolen er veldig vanskelig at jeg vet ikke om jeg klarer å bestå eksamene mine som privatist. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er så dum som ikke fullførte siste året mitt i vg3. Jeg angrer så mye og håper jeg får dette her til. Jeg trenger hjelp. Jeg orker ikke å vente flere år for å ta utdanning. Jeg vil ha utdanning nå.

SVAR

Besvart 19.05.2017 11:32:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole? Vil du forbedre karakterene dine? Da kan du ta eksamen i fagene som privatist.

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv.

 

Les mer
attach_file

Forbered deg til eksamen med tidligere eksamensoppgaver

Visste du at du har tilgang til tidligere skriftlige eksamensoppgaver? Det kan være svært nyttig å jobbe med disse som forberedelse til eksamen.

 

Les mer
account_circle