Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg jobbe med dyr?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

min hjertesak er dyrs rettigheter. jeg tok friår fra videregående for å finne ut hva det er jeg vil jobbe som, og jeg vet jeg vil hjelpe dyr som har det vanskelig men vet ikke hva det er slags linje man må gå for slikt? for jeg valgte helse da jeg ikke visste helt hva det var jeg skulle bli. jeg har alltid visst jeg vil hjelpe dyr men jeg ante ikke hvilken linje det krevdes så jeg tok helse. jeg kunne tenkt meg dyrlege da jeg får hjulpet dyr. men å jobbe i NOAH for eksempel eller sånn at jeg hjelper hund katt osv som har hatt det skikkelig tøft og trenger kjærlighet. vet ikke hvordan jeg skal forklare dette men om dere skjønner litt av det jeg prøver å forklare, kan dere gi litt tips angående linje utdanninger skole jobb osv.

SVAR

Besvart 31.05.2017 18:15:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle