Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg gå vg2-IKT?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal begynne på Videregående for første gang på linjen teknikk- og industriell produksjon om ikke så veldig lenge. Jeg har til VG2, altså neste år lyst til å gå IKT-Servicefag om det er mulig, har hørt at man kan ta kryssløp fra TIP VG1 til IKT VG2, er det mulig? Blir det noen endringer eller ingen endringer når det kommer til dette kryssløpet? Ville bare være enda mere sikker å spørre. Et annet spørsmål er; når jeg skal søke IKT-Servicefag VG2, som handler om IT, PC og elektriske saker, trenger man å vite alt eller veldig mye før man skal begynne eller får man opplæring og lærer om det meste på VG2 og senere ut i lære i bedrift? Tusen takk for svar! Håper jeg får utfyldende svar og lenker til innlegg/sider som omhandler denne saken :-)

SVAR

Besvart 22.08.2017 09:36:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg bytte utdanningsprogram på videregående?

Har du valgt feil linje på videregående? Fortvil ikke. Det kan være mulig å bytte, selv om skoleåret har begynt.

 

Les mer
attach_file

Slik skaffer du læreplass

Går du et yrkesfaglig utdanningsprogram? Skal du snart ut i læretid, men er litt usikker på hva det egentlig innebærer? For å kapre læreplass i drømmebedriften, er det lurt å starte jakten tidlig!

 

Les mer
attach_file

Fagskole – noe for deg?

Fagskoler er korte, yrkesrettede utdanninger og er et alternativ til universiteter og høyskoler. Om du vil fort i jobb, eller du ikke har studiekompetanse og ikke ønsker å ta påbygg, kan fagskoler være et godt valg for deg.

 

Les mer
account_circle