Hopp til hovedinnholdet

Går Kontor- og administrasjonsfag. Er jeg på riktig vei?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er nå lærling i kontor- og administrasjonsfaget på en videregående skole. I to år har jeg gått Service og samferdsel, og har fått mye av det grunnlegende innen service, salg, markedsføring og økonomi. Egentlig skulle jeg bli lærling i salgsfag, men fant ut at kontorfaget heller litt mer over til det jeg ønsker å jobbe med i fremtiden. Det er slik jeg tenker det: Med mye salgserfaring og service, ønsker jeg å jobbe med markedsføring og salg, men ikke i butikk, men mer i ledelse og administrasjon. Hvis jeg eventuelt ønsker å studere videre gjennom Y-veien, er skolen i Hedmark som tilbyr "Bachelor i serviceledelse og markedsføring" det mest vesentlige da? Med salgsfagbrevet hadde jeg fått mye kunnskap om salg, men noe lite om ledelse og administrative oppgaver. Har jeg isåfall valgt riktig vei? Vil den type jobb innen salg, service, administrasjon, økonomi og markedsføring passe til videre studier og det jeg har valgt som lærling? Sånn nogenlunde i alle fall? Takk!

SVAR

Besvart 23.08.2017 15:57:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
account_circle