Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Lurer på forskjeller mellom ambulansefag og paramedic?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skal prøve å bli ambulansearbeider og jeg lurer på om lønnen på ung.no er riktig siden mange sier lønnen er dårlig? Jobber en ambulansearbeider hver eneste dag? Hva betyr turnus og hvordan fungerer det for en ambulansearbeider? Burde jeg ta vidreutdanning etter jeg har gått på VG1 helse og VG2 ambulanse får å bli paramedic eller bør jeg ta fagbrev? Hva er forskjellen mellom en ambulansearbeider og en paramedic?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer