Hopp til hovedinnholdet

Læreren min sa at studiespes er vanskelig med tre're i karakter. Hva mente læreren min med dèt? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har vært på foreldrekonferanse sammen med foreldrene mine, og snakket med mine lærere. Jeg går tross alt i tiende klasse, så det har blitt en del snakk om linje og valg av videregående skoler. Da jeg var på foreldremøtet, så spurte lærerne meg om hvilke retning jeg ville ta på vg. Da sa jeg at jeg ville ta studiespesialisering og høyere utdanning. De spurte meg om hvorfor jeg ville ta det. Jeg sa at jeg hadde veldig mange tanker om hva jeg ville bli. Og at jeg føler studie vil bli det greieste og tryggeste valget for meg. Jeg kjenner meg selv så pass godt at jeg tror det kan være noe for meg. Jeg har blitt lei av teori, men jeg satser på det beste uansett hva! Senere sa læreren" Men studie kan bli vanskelig med en person som har så mange tre' ere i karakter. Kunne du ha tenkt deg å velge noe annet? Nei, sa jeg! Jeg er fast bestemt på dette, og har tenkt godt. Det finnes folk som har nesten to ere i alt og tar studie! Hva tror dere læreren mente med det? Jeg ble lei og usikker

SVAR

Besvart 12.09.2017 15:47:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
account_circle