Hopp til hovedinnholdet

Må jeg ha perfekt syn for å bli pilot?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Det er ett år til jeg skal begynne på vgs og lurer på hvilke linjer jeg må ta for å kunne bli en pilot. Jeg lurer også på hva snittet mitt må være og hvor god jeg trenger å være i andre språk (f.eks. Tysk). Jeg har sett på sidene deres før, men det har aldri kommet et skikkelig svar som jeg forstår om hvilke linjer jeg skal ta på vgs. Er det egentlig sant at jeg må ha perfekt syn for å kunne bli pilot? Jeg har ganske greit syn, men må bruke briller for å se skikkelig på en lang distanse

SVAR

Besvart 15.09.2017 10:14:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Utdanning i Forsvaret

Vil du få lønn mens du studerer, og ta en utdanning du ikke kan få mange andre steder? Da kan Forsvaret være en mulighet for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
account_circle