Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil studere astrofysikk! Hva trenger jeg? Kan det kombineres?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tenker UTROLIG mye på utdanning, har alltid gjort det. Jeg elsker matematikk, fysikk og slike fag. Derfor har jeg utrolig lyst å studere mot astrofysikk, da jeg i tillegg er utrolig interessert i fysikken i rommet og generelt hele universet. Men så har jeg lest at yrker som inngår forskning, har uregelmessig arbeidsrytme. Jeg ELSKER å trene, og driver med hest. Men har jeg tid til det i dette yrket? De to er de viktigste faktorene i livet mitt, og jeg kan ikke ofre noen av dem, selv for noe jeg brenner for. I såfall, hvilke fag på videregående trenger jeg, og hvilke fag på universiteter? Tenker etterhvert å ta doktorgrad, men vet ikke.

SVAR

Besvart 10.10.2017 19:28:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
account_circle