Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kommer jeg inn på Wang Toppidrett?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har 4.8 i snitt etter 9. Klasse, spiller håndball og er en sånn helt midt på tre god keeper. Jeg kommer fra Østfold. Har lenge tenkt å gå realfag på den nærmeste skolen, men er litt skole lei. Lurer veldig på hva jeg må gjøre, hva som er kravene, hvilket snitt osv jeg må ha for å kommen inn på Wang toppidrett. Jeg kan få opp snittet mitt.

SVAR

Besvart 26.10.2017 00:53:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjekkliste for deg som vil studere ved privatskole

Blir du kvalifisert for de jobbene du ønsker? Hvor mye koster utdanningen på privatskoler, og hva får du for pengene? Sjekk om skolen kan gi deg den utdanningen du har bruk for.

 

Les mer
attach_file

Søkt privatskole? Du har angrerett

De som har søkt et privat studietilbud vil etter hvert inngå en forpliktende avtale, og binde seg til å betale for studiet. Men hva skjer hvis du ombestemmer deg?

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle