Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg studere odontologi etter helsefag?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på om man skal utdanne seg til tannlege, må man da betale mer enn semesteravgiften. Hvis ja hvor mye, men hvis nei hvor mye må man betale for semesteravgiften? Jeg lurer også på, om jeg må betale ekstra, hvis jeg skal bytte etter jeg har gått helsefagarbeiderlinjen ferdig, altså da hvis jeg byttet istedenfor å gå lærling, til tannlegeutdanningen. Også tilslutt så lurer jeg på, om det er 3 år du må gå for å få generell studiekompetanse, før odontologilinjen?

SVAR

Besvart 29.10.2017 02:07:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Høgskole, universitet eller privatskole?

Lurer du på hvilken skole som har akkurat den utdanningen du har lyst til å ta? Og hvordan undervisningen på de ulike skolene varierer? Da bør du fortsette å lese.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle