Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva skjer om jeg stryker på fagprøven?

account_circle

SPØRSMÅL

Slutter som lærling om litt under 2 år, jeg startet 1 august. Tenkte å søke påbygg, sånn at jeg begynner på påbygg når skolen starter etter fagprøven. Men.. hva om jeg ikke består fagprøven? Og må vente noen måneder for å ta fagprøven på nytt? Og om jeg har søkt på påbygg men ikke kan fordi jeg må jobbe lenger? Hva skjer da? Kan jeg starte på skolen noen mnd senere? Eller må jeg "slutte" på skolen jeg ikke fikk startet på. Og blir det 3 året jeg har rett til brukt opp da? Så mye stress i denne verden.. jeg er ikke en veldig flink og smart person, så sjansen får at jeg ikke består er ganske stor uansett hvor mye jeg øver.. må jeg egt ta fagprøven på nytt? Eller kan jeg droppe det og da drite i å bli "fagarbeider" Takk på forhånd!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer