Hopp til hovedinnholdet

Hvis jeg går fra HASK til yrkesfag, hva må jeg ta på påbygg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 15,og skal snart søke vgs. Jeg er litt usikker på om jeg ønsker å gå hask,eller hudpleie. Vet at for å gå hudpleie så må jeg søke helse og oppvekst,men jeg har også hørt at det er mulighet for å bytte fra hask til helse pg oppvekst VG2 om man ønsker det. Spørsmålet er: Hvis jeg går VG1 hask,for å så bytte til hudpleie VG2,hvordan blir det hvis jeg skal ta påbygg etter fullført fagbrev? På VG1 vil jeg jo da hatt litt ekstra fag,må jeg fremdeles ta alle timene på påbygg?

SVAR

Besvart 29.11.2017 03:12:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
account_circle