Hopp til hovedinnholdet

Hvordan blir jeg botaniker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hallo! Jeg går nå andre året på studiespesialiserende vgs. Programfagene mine er filosofi, internasjonal engelsk og biologi. Også har jeg 2P matte. Det jeg lurer på er om denne utdanningen er bra nok for å bli botaniker? Kunne gjerne tenkt meg å bli det, men jeg tror de fleste høgskoler/universiteter krever at jeg har realfag? Jeg er åpen for å ta opp matte, men er det nødvendig å ha fysikk og kjemi for å bli botaniker? Og hva slags utdanning må jeg egentlig ta for å bli det? Har kikket litt rundt på ulike nettsider, men jeg synes det er litt vanskelig å forstå. Takk for svar!

SVAR

Besvart 12.12.2017 00:40:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Samordna opptak - slik søker du studieplass

Samordna opptak hjelper deg å sende en samlet søknad til opptak ved universiteter og høgskoler.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
account_circle