Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvor lang tid tar det å bli kirurg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på hvor mange år det bruker for å bli en bryst- og endokrinkirurg? Jeg leste at først må man ta medisinstudiet som varer 6 år, men det står at etter medisinstudiet begynner legespesialiseringen som varer 6 år også..? Jeg forstår ikke. Kan forklare meg hvor mange år det er tilsammen og hvordan jeg kan bli en bryst- og endokrinkirurg? Må jeg ta realfag? Hva skjer etter VGS, må jeg ta en annen linje?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer