Hopp til hovedinnholdet

Utdanning i forsvaret, rullebad

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har noen spørsmål angående Forsvaret & politiattest (rulleblad) Jeg skal snart inn i Forsvarets sesjon Del2 med stort håp om å få muligheten til å gjennomføre førstegangstjenesten og forhåpentlig vis få en utdannelse i forvarer i femtiden. Og ut i fra dette så har jeg alikevell gjort en del feil og lite gjennomtenkte beslutninger. Så saken er den at, jeg nå for 6mnd siden så gjorde jeg en så kaldt lite gjennomtenkt beslutning hvor jeg ble tatt i å kjøre bil uten førerbevis. Konsekvensene av dette ble 6mnd sperrefrist og et forelegg på 8 000kr (16 dager i fengsel hvis boten ikke betales) Så ønsker gjerne svar på følgene: * Kan jeg ha fått ”prikk“ på politiattesten (rullebladet)? * Hvis tilfellet er at jeg har fått ”prikk” på rullebladet er dette en avgjørende hendelse som kan nekte meg muligheten for målene mine i Forsvaret? * Er det noe som eventuelt kan gjøres for å forbedre å forbedre kjansene mine ved en slik situasjon? MVH-Gutt18

SVAR

Besvart 18.12.2017 15:39:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette krever Forsvaret av deg

Hva kreves for å komme inn i Forsvaret? Les om de medisinske, fysiske og formelle kravene som må innfris for å tjenestengjøre.

 

Les mer
attach_file

Utdanning i Forsvaret

Vil du få lønn mens du studerer, og ta en utdanning du ikke kan få mange andre steder? Da kan Forsvaret være en mulighet for deg.

 

Les mer
account_circle