Hopp til hovedinnholdet

Jeg står midt oppe i valget om hvilken videregående skole jeg skal velge.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg står midt oppe i valget om hvilken videregående skole jeg skal velge. Jeg har gode karakterer så jeg kommer mest sannsynlig inn på det jeg vil. Problemet er bare at jeg ikke klarer å velge mellom studiespesialiserende eller idrett med studiespesialiserende. uansett hva jeg velger av de to vil jeg ha alle muligheter åpne. Greia er at jeg har lyst å gå idrett men jeg vet ikke om jeg tør. For meg føles det tryggere å velge studie fordi da blir jeg ikke utsatt for usikkerhetene mine, noe jeg absolutt vil bli i idrett. Jeg vet så utrolig godt at jeg kommer til å angre viss jeg tar studie da jeg blir like gira hver gang jeg hører om idrettslinja. Derfor synes jeg det er dumt at jeg ikke tørr... Hva kan jeg gjøre for å få litt ekstra mot og gjøre det jeg virkelig vil?

SVAR

Besvart 28.01.2018 08:45:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle