Hopp til hovedinnholdet

Hvor mange eksamener kommer jeg opp i på vg3 påbygg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg gikk på vg1 yrkesfaglig med studiekompetanse. Der tok jeg programfaget musikk fra MDD. I det faget ble jeg ikke trukket ut til eksamen. På vg2 så ble jeg trukket ut i muntlig samfunnsfag. Nå går jeg da som sagt på vg3. Der har jeg norsk påbygging, historie påbygging, kroppsøving og programfag. Ettersom at jeg hadde programfaget musikk fikk jeg fjernet et av programfagene jeg egentlig måtte ha på vg3 (Vi har 3 programfag). Det faget jeg fjernet var Psykologi 2 som er et skriftlig fag. Betyr det da at jeg må komme opp i tre fag på eksamen på vg3? Jeg har ingen skriftlige fag utenom norsk hovedmål og sidemål på vg3. Betyr det at jeg må komme opp i norsk sidemål? Eller er jeg fritatt en av eksamnene?

SVAR

Besvart 04.02.2018 16:41:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Forbered deg til eksamen med tidligere eksamensoppgaver

Visste du at du har tilgang til tidligere skriftlige eksamensoppgaver? Det kan være svært nyttig å jobbe med disse som forberedelse til eksamen.

 

Les mer
attach_file

Muntlig eksamen - Hvordan fungerer det?

Hvor lenge varer muntlig eksamen? Når får jeg vite oppgaven? Hvem bestemmer hvilken karakter jeg får? Det er mange som har spørsmål om muntlig eksamen - Vi har laget en oversikt over hva du kan forvente deg.

 

Les mer
account_circle