Hopp til hovedinnholdet

Studere paramedic i Europa - jobb i Norge?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei. Tenkte å reise til England for å ta dette studeiet PREHOSPITALT ARBEID - PARAMEDIC ved skolen Anglia Ruskin University - Cambridge og Chelmsford. Kan bli ganske undødvendig å ta studielån , og fullføre studiet og komme tilbake og ikke få autorisasjon for å jobbe i Norge. Hvem kan hjelpe meg angående det med at jeg kan få jobbe i Oslo ved å ta den utdanningen på den skolen.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er nok ingen som kan forhåndsgodkjenne utdanningen din, men om du vil vite kravene for å kunne godkjenne utdannigen din, vil du finne de på sidene til Helsedirektoratet.

Lite tips: Om du lurer på hvordan det er å få seg jobb i Norge etter endt utdanning (og deretter autorisasjon fra Helsedirektoratet), hør med Nasjonal paramedic forening:)


Lykke til med studiene:)

Hilsen ANSA i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 steg til utdanning i utlandet

Gutt jobber på skolen (colourbox.com)

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

Les mer

Stipend og lån til utenlandsstudier

Globus og bøker (www.colourbox.com)

Har du lurt på om du kan få stipend og lån om du skal studere i utlandet? Kanskje du lurer på hvor mye du kan få? Vi har laget en oversikt til deg som vurderer å søke studier utenfor Norge.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Utdanning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om utdanning