Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg velge lektorutdanning eller master + ppu?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vurderer utdanne meg til å bli lærer, men jeg er litt i tvil hvordan jeg skal gå frem. Er det lurest å først ta en master i historie, deretter et år med ppu og evt et årstudium med noe annet eller bør jeg ta lektorprogrammet med historie? Hvilken utdanning gjør at man tjener mest? Jeg er ikke 100% sikker på at det er lærer jeg vil bli, men jeg vet at jeg er interessert i historie og har lyst til å studere det og derfor føler jeg at lærer er noe jeg kunne brukt historien til da jeg liker å lære bort ting og inspirere folk. Jeg vet også at jeg har lyst til å ta et eller flere år i utlandet, hvilken utdanning er best for utenlandsopphold? Lektorprogram eller å ta en master i historie?

SVAR

Besvart 16.04.2018 23:48:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du bli lærer?

Det vil alltid være behov for engasjerte og gode lærere. Lærere kan jobbe i både barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole, voksenopplæringen, samt andre steder i samfunnet der det undervises eller drives opplæring.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle