Hopp til hovedinnholdet

Når bør jeg ta påbygg til generell studiekompetanse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Skal gå bygg og anlegg i høst. Jeg har ikke noe annet muligheter å gå på andre linjer. Fordi jeg har dårlig snitt og har lyst å gå i idrett men der er det teoretiske fag. Det liker jeg ikke så lurer på om det er lurt å ta påbygg vg3 eller vg4. Fordi jeg har litt lyst å studere og tjene bra lønn i framtida. Vet snekkere ikke tjener så masse og snekkre er ikke det beste jeg vet. Jeg liker å holde på med oppgaver med henda og liker være ute men ikke hele dagen. Er det rart å ta påbygg i bygg og anlegg og for eksempel har lyst å bli lege da. Er det rart? Jeg vetike jeg er skapt å gjøre så masse store utearbeid og innearbeid. Er det sånn påbygg i bygg og anlegg der skal må liksom fortsette innenfor bygg og anlegg å bli eksempel ingeniør. Eller kan man bli lege??? Må ha svar. Jeg føler meg trist og sliten når jeg skal gå i bygg og anlegg og har fått dårlige karakterer fordi jeg øver sjelden fordi jeg kommer inn uansett inn i bygg og anlegg. :/ Jeg har lyst å tjene bra lønn i framtida.

SVAR

Besvart 29.04.2018 06:03:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle