Hopp til hovedinnholdet

Hvordan lærer jeg pensum som privatist?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt flere forsøk på å gå VGS, men har aldri klart å fullføre et helt semester pga psykisk sykdom. VGS funker bare ikke for meg (selv med all verdens tilrettelegginger). Men jeg har veldig lyst til å få generell studiekompetanse, så jeg lurte på om det er noen måte jeg kan gjøre det på uten å måtte gå på en fysisk skole? Jeg er teoretisk dyktig og har nok av selvdisiplin. Jeg vet at man kan ta VGS som privatist, men hvordan kan man forberede seg til eksamen og vite hva som er viktig å øve på osv når man ikke har en lærer? Og leverer man fortsatt inn oppgaver undervei i skoleåret, eller er det bare eksamen på slutten av semesteret? Jeg skjønner ikke konseptet helt. Kan dere forklare mulighetene mine? :)

SVAR

Besvart 20.06.2018 17:32:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole? Vil du forbedre karakterene dine? Da kan du ta eksamen i fagene som privatist.

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle