Hopp til hovedinnholdet

Hvilke karakterer er det jeg søker med?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

kan dere forklare de studiepoeng og snitt fra vgs greiene? jeg gikk yrkesfag og skal ta påbygg, men nå står jo fag fra 1vgs, 2vgs og 3vgs på, blir de borte etter at jeg har fått studiekompetanse å vitnemålet? og hvis jeg skal ta årstudium og får studiepoeng, hvilke er det jeg søker inn med da ? er det vitnemål og studiepoeng eller studiepoeng eller vitnemål for jeg skjønner INGENTING og rådgiverene på skolen frklarer ingenting, de går literally bare inn på vigo og sier "ja her søk" selv om jeg sir at jeg trenger hjelp med det jeg skriver her og ikke skrivinen, og når jeg maser siden de ikke skjønner, så går de bare inn på utdanning.no og det hjelper ikke meg noe for det kan jo jeg også gjøre... -.- og hva er det jeg søker med til uni, er det ordinær vitnemål eller førstegangs? og hvilke fag har jeg på påbygg hvis man tar det på vg 4? rådgiverne gir forskjellige svar så jeg vet ikke hva som er riktig eller hva jeg skal tro på :(

SVAR

Besvart 15.08.2018 09:59:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Førstegangsvitnemål og ordinær kvote - for opptak på videre studier

Skal du snart søke høgskoler eller universitet? Er du usikker på hvordan du ligger an og hvilken kvote du vurderes i når du søker?

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Samordna opptak - slik søker du studieplass

Samordna opptak hjelper deg å sende en samlet søknad til opptak ved universiteter og høgskoler.

 

Les mer
account_circle