Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hvordan jeg skal velge utdanning

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg lurer på hvordan man finner ut hva men er flink til og hva man burde utdanne seg til. Nesten alle steder på nettet står det at du bare må prøve deg frem og finne ut hva du liker, men jeg har jo gjort det jeg har prøvd tusenvis av ting men er ikke flink til noe. Folk sier jeg er kunstnerisk og kreativ men det synes ikke jeg. Og jeg vet det fortsatt er noen år til men jeg skal jo snart begynne på videregående og jeg har ikke peiling på hva jeg skal utdanne meg til, og jeg vill ikke utdanne meg til noe jeg ikke vil bli. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 20.08.2018 14:16:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
account_circle