Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ta disse fagene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 16 år og går på studiespesialisering. Jeg lurer på om disse programfagene går sammen og at jeg kan gjøre det slik. Vgs 2: biologi 1, kjemi 1, s1, også vet jeg ikke den siste så lenge det ikke er fysikk. Vg3: biologi 2, kjemi 2, s2, også hvis jeg må ha en TILL så gjør jeg det. Går denne kombinasjonen fint? Vill bli biolog. Husk: jeg er ikke noe flink i matte (3) men er veldig glad i naturfag (6). Er disse fagene vanskelig (4,7 snitt), og hvor ligger snittet for å bli biolog? PS; karakterer og snitt er fra ungdomsskolen

SVAR

Besvart 22.08.2018 14:08:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fagvalg på studiespesialisering

Lurer du på hva programfag er og hvilke du eventuelt bør velge? Her får du en liten oversikt som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Matematikk på videregående – hva skal du velge?

T-matte, P-matte, R-matte, S-matte, programfag og fellesfag – det kan være vanskelig å finne veien i mattejungelen. Her får du oversikten, så det blir lettere å velge det som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Opptakskrav til høyere utdanning

Lurer du på om du trenger noen spesielle fag eller karakterer fra videregående for å komme inn på drømmestudiet? Eller bare lurer du på hva som er lurt å velge?

 

Les mer
attach_file

Hva teller for karakteren?

Det er ikke tilfeldig hvordan karakterene settes. Her er en oversikt over hva lærerne vektlegger når de setter dine karakterer.

 

Les mer
account_circle