Hopp til hovedinnholdet

Bytte skole

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har akkurat startet opp med VG1 og har et stort problem. Jeg har helt siden søknadsfristen angret på hvilken skole jeg satt på førsteplass, i med at jeg lærte mer om den mens tiden gikk og kjønte at den ikke var noe for meg. Jeg fikk beskjed av rådgiver på skolen i 10. at det var best å vente å se til høsten hvordan den egentlig er og så heller bytte skole da. Men nå ser det ut til at det har kommet nye regler som nesten gjør skolebytting helt umulig. Jeg gråt i hele går etter skolen og vil gjøre alt for å slippe å gå der. Jeg hadde egentlig en spesiel skole jeg ville bytte til: Oslo katedralskole, men nå da jeg ser hvor ille skolen jeg går på er, så vil jeg bare gå alle andre steder enn den. Mitt spørsmål er følgende: Hvordan skal jeg konkret gå fram for å få til godkjenning av bytte? Jeg skjønner at det er strammet inn, men det må på en eller annen måte være muligheter for fortsatt å bytte. Takk på forhånd fra en som følger seg forlatt av Oslos skolesystem

SVAR

Besvart 23.08.2018 15:43:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle