Hopp til hovedinnholdet

Kan jo ikke jobbe der når jeg ikke Ikke trives

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 17 år og fyller 18 om ca et halvt år. Har nettopp fått meg jobb på bensinstasjon men pga mye stress (lage mat ril mange) og av og til alene arbeid, vil jeg gjerne bytte jobb. Har tenkt å jobbe der ut prøvetiden, hvis ikke jeg får en annen jobb før det. Er det dumt med tanke på opplæring de har gitt meg osv? Jeg tror de ansatte meg fordi jeg snart er 18, men jeg kan jo ikke jobbe der når jeg ikke Ikke trives..Jeg sliter med søvn osv pga jeg gruer meg til jobb, og jeg synes ikke dette er helt Ok. Vil det være negativt å slutte pga jeg ikke trives? Evt hvor lenge før jeg er 18 burde jeg søke nye jobber ? Takk for svar!

SVAR

Besvart 06.09.2018 11:09:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

 

Les mer
attach_file

Hvordan si opp jobben?

Skal du si opp muntlig eller skriftlig? Og bør du fortelle arbeidsgiver hvorfor du sier opp? Her kan du lese mer om reglene for oppsigelse.

 

Les mer
account_circle