Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg studere hvis jeg tar service og samferdsel?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i tiende og det er snart på tide for meg å velge hvilken linje jeg vil ta på vgs. Jeg har veldig lyst til å velge service og samferdsel, men har også tenkt at jeg vil studere på universitet. Og på universitet har jeg veldig lyst til å ta bachelor Midtøsten studier, og deretter psykologi profesjonsstudium. Er dette mulig dersom jeg velger service og samferdsel på videregående? Mvh jente (15)

SVAR

Besvart 03.11.2018 06:18:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
account_circle