Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg velge VGS ut i fra en gutt jeg liker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har stilt spørsmål her før å, og syns dere svarer med fine råd så tenkte det kunne være fint å spørre om et nytt råd. :) Snart skal jeg velge hvilken videregående skole jeg har lyst til å gå på. Jeg er flink på skolen og har et bra snitt så jeg kan komme inn på de fleste skolene. Men det er en gutt jeg liker som er 4/3 år eldre enn meg. Han er 18 men fyller snart 19. Nå har det seg sånn at vi har hatt ganske fine samtaler osv. Men han har flytta så det er vanskelig å få kontakt med han igjen. (Jeg er en veldig sjenert person så jeg tørr ikke å følge han på sosiale medier) men uansett så har jeg vurdert å velge en skole som er i gata han bor bare for han. Det høres ganske teit ut, men jeg tenker veldig mye på han og har savnet å se han. Men denne skolen har et veldig dårlig «rykte» og det er en skole alle kommer inn på uansett snitt. :( Er det smart av meg å velge denne skolen bare for han. Det er samme linje som jeg vil ha bare en «dårligere skole» takk for svar på forhånd!

SVAR

Besvart 07.11.2018 13:53:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
account_circle